PERHATIAN! Khas IBU Anda Yang Ada Masalah Ini Sel epas Bers alin !!!!!


RAHSIA BAKORRR #LELEMOKK
dgn HERBA Terpilih.

Jom dengar apa Pelakon Drama NUR
NOORKHIRIAH ni berleter

TENGOK VIDEO DI BAWAH

BUNTU NAK TRUN BEERAT
SLPS BERSALIN..!!!

DAH SENAM TP TAK KUROZ

GE MOKS SLPS BERSALIN

NAF SSU MA KAN TINGGI

MEMPERKENALKAN

pEMBA KARAN LELEMOKK DENGAN HERBA..!

set CADANGAN ZASS DEBUSHHH..!
Yang akan BANTU GENG IBU SELIM slpss brsalin...!

Gandingan SET KOPI DI ET berserta + Tea #kuruzz #kempehhcepat..!!! 

Kopi gelek

ATAU

tea

KAK Nad ADUN sendiri Tea ni dari RESEPINYA. Yang lain dipasaran dan di campur bersama KOPI DI  ET yg ummphhh khasiat & rasanya, yang mesti hampa cuba.

 

Semestinya kita menggunakan herba xde FI BER yg boleh #mengge muk kan kalau berhenti

 

Kita ni mai berumur meta bolism dh kurang. payah turun berrratt n berrakk sbb tu ada tea cepat se lim dan berakk HOMEMADE

 

Pastu pas berranak nk di et..Jenuh shakit pala , gesterik n migren bila x mkn ,  klu bangun tdo dh bangun asyik nk tdo , sbb letih, stress .  Bila makan ja kalah naga asyik nak mkn ja..

Kopi gelek ni juga boleh buatkan gula dan darrah kita stabil dan elak DIAABEETISSS.  💞🌸

 

Sbb tu ade kopi GELEK- (Kopi DI ET minuman harian) ❤️

kELEBIHAN KOPI GELEK DAN JJ BO OSTER

 

  • Leb ih ken yang dan bertenaga
  • Tinggi serat (barli dan arabic gum)
  • Tiada kollagen (sesuai dengan orang yang ada cyst)
  • Bantu melan carkan penyerapan makanan
  • Menyejukkan ba dan
  • Menan gani masa lah kenciing kotor
  • Mengurangkan sem belit
  • Elakkan ba dan lesu dan letih
  • Melaw askan
  • Memb antu keesihatan usus
  • Men gurangkan risikko kenncing maniss
  • Membantu me nu runkan tekanann darrah tinggi
  • Membantu peng urangan berrat ba dan
  • Menga wal gula dalam darrah
  • Menguatkan sis tem imun ba dan
  • Menga wal kollestroll dalam darrah 
 
  • Kopi untuk Di et
  • Memberi ‘Supper Tenaga’
  • Menjadikan badann lebih cerrgas dan bertenagaa
  • Mengurangkan kollestrol dan beerat bdn
  • Mengatasi pe rut bun cit
  • Menstaabilkan tekanann darrah
  • menjadikan kulit lebih mulus serta ‘gebu gebas’
  • Menghilangkan stressz
  • Menghilanggkan rasa ngantukk
  • Men gelakkan l etih dan lesu ba dan
  • Elakkan masuk anginn , migren dan gasterik
  • Mela waskan pembuangann
  • Melancarkan sistem penghadamman dan mengelakkan sem belitt
  • Baik untuk kesihatann dalaman
  • Mengh ilan gkan sa kit uUr at dan sen di
  • Meng awal pen yakit kencingg m aniss
 
  • Bo oster untuk kempiskan pe rut
  • Bo oster untuk lang singkan ba  dan
  • Bo oster untuk cairkan le mak
  • Bo oster cuci ker rak u sus
  • Booster sembelitt
  • Me lang sing kan tu buh ba dan
  • Member sihkan darrah kotor
  • Men gurang kan ko lles terol
  • Men gurang kan racun dalam ba dan yang mengandungi antioksida tinggi
  • Dapat mengecilkan per ut
  • Dapat men gurangkan le mak dlm ba dan
  • Dapat menjaga ke lang singan tu buh ba dan.
  • HOMEMADE TEA by KAK NAD 

jom baca feedback pelanggan yang dah cuba produk !!

Nak TENGOK berpuluh ribu feedback lagi FOLLOW FB:
Kak Nad Jamu Jawa (Founder Jamu Jawa)

Lihat Kesan Pengguna

Tawaran Hebat Jika Anda Beli Sekarang..!

Produk ini mmg len dr len di PASARAN YG MESTI HAMPA CUBA!

Kami sentiasa bersama anda setiap kali pertanyaan selepas belian diperlukan.

Woww..syokk kan tgk akak kak nih,insyallah akak-akak pun boleh dpt mcmni nanti 🙂 

Dah ramai kmi bantu dptkan bentukk asl mcm dlu smula…


Pilih pakej anda & order sekarang
sebelum terlambat!

Jom dapatkan dengan harga diskaun ini, sila klik button order sekarang di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar harga tetap dan tiada diskaun akan diberikan.

PAKEJ 1 KOTAK TEA

RM39
  • Cepat Order

PAKEJ SET BASIC

RM78
  • Cepat Order
  • 1 KOTAK KOPI GELEK + 1 KOTAK TEA
  • Remark dlm Order utk pemilihan KOPI GELEK
  • FREE GIFT

PAKEJ SEBULAN

RM156 RM151
  • Cepat Order
  • 2 FREE GIFT

soalan-soalan lazim

Ya, Selamat diminum sebab 100% berasaskan HerbaA semulajadi yang di adun oleh toke & dikilangkan di kilang yang bertaraf GMP.

Boleh. Set JJ membantu meriahkan susuibu serta boleh melawaskan pembuangan tanpa ciritbiirit

Purata pengguna SETJJ SSEAWAII #3ARII tanpa skip.Boleh lihat feedback di bahagian testimoni.

Tidak.Sebab kita menggunakan herba,namun bergantung juga pada cara pemakanan pengguna slps itu.

Tiada pantang larang,Namun nk zass mknan terbaik mesti kawal makanan tanpa berle mak,manis & minyak.

Boleh,tidak menjadi masalah.

X..die mmbuang ikut kuantiti makanan d ambik ,slpss 3 ari dia akan mmbakorrr lemak dgn lebih pan tas.

Tanpa skippp jadual d beri serta memekatkan rendaman TEA dgn mmbuka uncang + tapis

Blh.sbb Feedback yg dpt Alhmdulilah rmai serasi dgn herba terpilih ini

Laki & popuan blh amalkan .

Hubungi Kak Nad di talian ini untuk lain-lain pertanyaan
019-3360922 / 017-6410922